Zeeuws Schoon - Inloggen klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel onze servicedesk: 0118 - 684 239

Vervanging tijdens de zomervakantie en overige (school)vakanties,

Beste hulp en klant, wij doen elk jaar onze uiterste best om de gewenste vervang te regelen tijdens de vakantie van de hulp. We constateren echter dat er vaak onduidelijkheid is bij hulp en klant. Om dit te verbeteren hebben we een aanvraag formulier gemaakt (klik hier om deze te downloaden). Vaak komen we erachter dat we vervang aan het regelen zijn voor klanten die hier nog niet van op de hoogte zijn, dit levert onduidelijkheid op bij de klant en bij de vervangende hulp die te horen krijgt dat de klant geen vervang nodig heeft. Ook blijkt vaak dat de klant met minder uren of keren toe kan in de vakantie. Omdat veel klanten elk uur zelf volledig of gedeeltelijk moeten betalen, willen we kritisch omgaan met de inzet van vervanguren. Ook om zoveel mogelijk klanten vervang te kunnen bieden. De vervang mag door de hulp worden geregeld maar ook direct door de klant. 

Per heden zullen we alleen vervangaanvragen in behandeling nemen die volgens het formulier zijn aangevraagd. Bij voorkeur ondertekend door de klant. Wij realiseren ons echter dat dit mogelijk onnodige printerkosten met zich meebrengt en gaan ook akkoord als er een datum wordt ingevuld waarop de vervangaanvraag met de klant besproken is. Bij akkoord klant dan graag vermelden: besproken. 

Na ontvangst van de aanvraag krijgt u een bevestiging via de mail. De klant weet dat er vervanging is geregeld als er een hulp afspraken heeft gemaakt, dus als de klant zelf gebeld is door de vervangende hulp. Heeft er nog niemand gebeld, dan is er nog geen vervang geregeld.

NB. Aanvragen na 1 mei (betreffende vervang in de zomervakantie), worden wel in behandeling genomen, wij kunnen dan echter niet garanderen dat we de vervang op tijd geregeld krijgen. Deze aanvragen komen op een wachtlijst terecht en zullen dus ook later behandeld worden.

Daarnaast willen wij benadrukken dat een hulp volgens de algemene voorwaarden 4 weken vervang mag aanvragen per jaar. 

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen klant van Zeeuws Schoon? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *