Zeeuws Schoon - Inloggen klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel onze servicedesk: 0118 - 684 239

Over Zeeuws Schoon

Het vinden van een goede, betrouwbare huishoudelijke hulp is vaak niet eenvoudig. Zeeuws Schoon bemiddelt bij het vinden van een passende en betrouwbare huishoudelijke hulp. Deze particuliere hulp helpt u met de huishoudelijke zaken.

Voor iedereen
Zeeuws Schoon is er voor iedereen; jong en oud, ziek of gezond. Door het gewijzigde overheidsbeleid zullen steeds meer mensen hun huishoudelijke hulp zelf moeten zoeken en betalen. Het is daarbij soms lang zoeken om een goede hulp te vinden. Dat geldt des te meer als het persoonlijk netwerk steeds kleiner wordt.

Zeeuws Schoon treedt graag als bemiddelaar op. Via Zeeuws Schoon vindt u gemakkelijker een huishoudelijke hulp die aan uw wensen voldoet. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er bij ziekte of in de vakantie van de hulp desgewenst een andere hulp komt! Uiteraard zonder extra kosten. Zeeuws Schoon is onderdeel van Zorgstroom

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen klant van Zeeuws Schoon? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *