Zeeuws Schoon - Inloggen klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel onze servicedesk: 0118 - 684 239

Hulp worden bij Zeeuws Schoon

Als u door Zeeuws Schoon als huishoudelijke hulp bemiddeld wordt, maakt u gebruik van de volgende voordelen:

  • U geeft uw beschikbaarheid door aan Zeeuws Schoon;
  • U ontvangt €12,30 per uur;
  • U werkt volgens de regeling dienstverlening aan huis;
  • U bent geen werknemer van Zeeuws Schoon en geeft uw verdiensten zelf op aan de belastingdienst, als resultaat uit overige werkzaamheden;
  • U regelt zelf de contacten met de klant;
  • U declareert de uren (ondertekend door de klant) maandelijks bij Zeeuws Schoon.

Mocht u reeds geregistreerd zijn als hulp van Zeeuws Schoon, kunt u direct naar de inlogpagina voor hulpen. U wordt dan doorgelinkt naar mijn.zeeuwsschoon.nl. Als hulp van Zeeuws Schoon kunt u gebruikmaken van deze website om uw gegevens te verwerken met betrekking tot de aanvragen die u via Zeeuws Schoon heeft ontvangen. Het is de bedoeling dat alle gegevens, zoals profielomschrijving, werkervaring, beschikbaarheid en invullen van gewerkte uren via deze site verwerkt gaan worden.

Beperkte gegevens van uw profiel zullen voor klanten van Zeeuws Schoon zichtbaar zijn. Dit betreft een voornaam, eerste letter van uw achternaam, de plaats waar u woont, beschikbaarheid en de zelf gekozen profieltekst. Tevens kunnen klanten van Zeeuws Schoon u na de startdatum beoordelen op een aantal punten zoals: stipt, accuraat, tempo en vriendelijkheid.        

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Wilt u zich inschrijven als hulp? Vult u dan het onderstaande formulier in. Uw inschrijving wordt binnen drie dagen verwerkt. Mocht u geen reactie krijgen, dan hebben wij momenteel geen klanten voor u. Wij willen u erop attenderen alle gegevens in te vullen; als u niet alle gevraagde informatie verstrekt, kunnen wij u niet bemiddelen. 

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen klant van Zeeuws Schoon? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *